fredag den 31. januar 2014

1 års fødselsdagsgave

Jeg kender to dejlige små piger der har fødselsdag i hhv. januar og februar og det skal jo selvfølgelig fejres med en lille gave. Derfor har jeg været ved at sy pige tøj :) Den første er allerede givet og blev vel modtaget. Er også selv ret godt tilfreds med resultatet og glæder mig rigtig meget til at se den på. 
Mønstret hedder geranium dress og er et jeg har købt på nettet på made-by-rae.com og det er bare så fint et mønster og med rigtig gode vejledninger så kan klart anbefales. 

Den anden gave er ikke givet endnu men viser den lige alligevel og satser på moderen til barnet ikke ser den inden hehe. Det blev til at par smækbukser efter et ottobre mønster. Kan desværre ikke huske bladets nummer men mønstret hedder Puuheppa :) Jeg har valgt at lave bukserne uden elastik i buksebenene og i stedet med oplæg med lidt inspiration fra albababy's tøj som jeg elsker. Er godt tilfreds med resultatet men synes de ser meget store ud så er meget spændt på hvornår hun kan passe dem :) 

Ud over det har jeg været ved at sy en slange-rand til klumpens kravlegård og senere tremmeseng når han skal til at bruge den. Den er ikke helt færdig endnu da jeg ikke havde nok vatfyld til at fylde den op så det må blive når jeg har været en tur i IKEA og fået købt flere puder :) Men i skal da ikke snydes for det foreløbige resultat :)
Den bliver så fin :)

tirsdag den 28. januar 2014

Tiden går

Og jeg ved ikke hvorfor men den render fra mig! Jeg laver ikke det helt store men alligevel løber tiden fra mig. Den ene dag tager den anden og de flyder lidt sammen. I fredags gik jeg officielt på barsel hvilket betyder at der er 8 uger til termin! 8 uger! Shit det er ikke lang tid! Ikke at jeg ikke er klar rent praktisk men mentalt er en hel anden sag. Det er stadig ikke helt gået op for mig at der den kæmpe bold der har dannet sig på min mave ender med at der kommer et lille menneske ud og er total afhængig af mig 24-7 hvert fald det første lange stykke tid. Men bliver man mon nogen sinde helt klar over det før man rent faktisk har det lille myr i sine arme. Jeg begynder at tvivle. Men ingen tvivl om at jeg glæder mig fantastisk meget til at møde min lille prins. Det gør dog ikke noget han venter lidt endnu med at melde sin ankomst. Specielt fordi jeg endelig er kommet til et punkt i min graviditet hvor jeg rent faktisk nyder det. Vel er det tungt, svært at nå ned til fødderne og træls med væske i fingre og tæer der resulterer i at jeg ikke kan hækle mere end 5 min så sover hele min højre arm. MEN bortset fra det har jeg det fantastisk. Ingen hovedpine i over en uge nu og humøret er også i den grad vendt så det er bare dejligt. Og jeg kan glæde mig og nyde den gode tid istedet for konstant at være ked eller have ondt. Det er så dejligt!

torsdag den 16. januar 2014

Barnevogn

Så kom barnevognen hjem! Og den er bare så fin! Det er ligesom juleaften x 20 for den spændte mor-to-be. Se den lige er den ikke fantastisk?!?
Og så kom jeg lige til at shoppe et rigtig lækkert regnslag fra sebra også. Det er også bare SÅ fint. Ihh hvor jeg altså glæder mig til at gå tur med ham deri!

onsdag den 8. januar 2014

Puslehjørne-projektet

Vores hus er ikke ret stort. Derfor har vi ikke et værelse til klumpen når han ankommer. Grunden til dette er sådan set  at vi ikke har nogen værelser men at manden og jeg har indrettet os i de to værelser der er ud over soveværelset. Han har indrettet et kontor da han ha virksomhed og derfor har stort behov for et kontor. Og jeg har indrettet mig et kreaværelse. Der er ikke nogen af os der lige umiddelbart synes vi kan undvære "vores værelse" og derfor må vi jo have lavet os nogle flere hehe. Vi har en udestue der ikke bruges (andet end til at opbevare en masse (undskyld mig mit sprog) lort!!) og det er derfor oplagt at lave den om til et par børneværelser da det kan gøres rimelig nemt fordi der er støbt gulv og der er tag over. Det "eneste" vi skal er altså at mure en gavl op og sætte nogle vægge op indendørs.  Men det projekt er ikke lige det første i rækken da vi pt. er i gang med at bygge garage og den skal være færdig først, men manden har "lovet" at klumpen kan få et værelse inden han bliver et halvt år, hvor han formodentlig skal til at sove for sig selv.

Indtil klumpen kan indtage sit værelse skal han altså sove hos os i soveværelset, men han skal jo også pusles og det bliver i et hjørne på mit kreaværelse. Derfor er projekt puslehjørne gået igang. Som førte led i det projekt har jeg idag været igang med at male værelset da det efterhånden trængte til det og det er blevet så fint hvidt. Det skal have en tur mere her en af dagene og så går det mere spændende arbejde igang. Det glæder jeg mig til :) Blandt andet glæder jeg mig til at få denne fantastiske plakat op som er fra Seventy Tree og hedder Big Bear...den er bare så fin!!
Og så passer den perfekt sammen med den puslepude jeg har købt og syet nyt betræk til. Skal nok komme med lidt billeder når jeg bliver færdig med projektet.

fredag den 3. januar 2014

Barnevognen er i hus!

Juhuuu så fik jeg endelig købt barnevogn og så sparede jeg 3000kr!! Har længe haft kig på Odder zip modellen i sort med petroleumsfarvede kanter men ventede på at kæresten skulle få nosset sig sammen til at komme med mig ind og kigge på den. Da jeg så fik en mail om at den var på tilbud 27/12 i babysam fordi de får ny 2014 kollektion her i januar hev jeg manden med (halvvejs under tvang) og tog i babysam for at investere i vognen. Desværre havde de kun en stk på tilbud og den blev taget for næsen af os. Men fik vist manden hvilken jeg gerne ville have og han sagde at så måtte jeg jo få den hva den så end måtte koste. Men tænkte at jeg ville vente lidt med at bestille den. 
Fik så endnu en mail fra babysam om at de havde deres udstillingsmodeller til salg dog med det forkerte stel. Det kunne jeg jo ikke bruge til noget men skulle ud og kigge på nogle andre tilbud så kiggede lige ned forbi barnevognene og bedst som jeg stod og drømte kom ekspedienten og spurgte om jeg skulle have sådan en med hjem. Jo tak hvis den havde x-Dream stel sagde jeg og hun sagde at det kunne de da saktens sætte på! Det ville bare koste 1000kr men det var stadig meget billigere end normalprisen så jeg sprang straks til! Jubii endelig!!! :)

Lang historie!! Hehe...

Lidt om de sidste projekter jeg har haft gang i. Til sådan en barnevogn hører sig jo en barnevognskæde så sådan en har jeg været i gang med at hækle:
Ud over det har keg fået lavet en sutteklud og endnu et sæt sengetøj. Nu har knægten vidst også nok sengetøj (har syet 4 sæt og arvet 2 sæt af farmor).