mandag den 29. september 2014

Elefantastisk hue

Jeg har syet en lækker elefanthue til MC. 

Mønster: Den er lavet ud fra en DIY som jeg har printet ud for lang tid siden. Har ledt og ledt men kan simpelthen ikke finde den igen så jeg kan linke til den. Ærgerligt for det er et superfint mønster.
Stof: stjernestof fra Videbæk stof og foer af fleece fra stof og stil





Skønne fjollerøv :)

fredag den 26. september 2014

Jumpsuit

En dragt til bassen er kørt gennem maskinerne. Lidt inspireret af den fine dragt Laralil syede til sin lille dreng for noget tid siden og så alligevel noget anderledes, men har været total forelsket i den dragt lige siden. Hvis jeg kunne finde ud af at lave den knaplukning i halsen havde jeg lavet noget i den stil...men det kan jeg bare ikke! Nogen der kender en god DIY?

Mønster: ottobre 4/12
Stof: brun isoli og orange rib fra stof og stil, stribet Jersey fra lageret (husker ikke hvorfra)


Glæder mig helt vildt til han kan passe den men der går nok lidt tid endnu for der er en str 86 og han er kun i str 74 nu.

MC´s helt personlige barnevognspude

MC har fået sin helt personlige barnevognspude. Den er lavet ud fra et mønster fra en DIY som jeg engang har printet ud men kan simpelthen ikke finde det igen så kan ikke linke. Ærgerligt for det er et superfint mønster og MC elsker sin pude. Han elsker at gå tur og kigger meget interesseret rundt og skal have det hele med 😄

Stoffet er købt i Rema1000 engang og strygestoffet er fra stof og stil. 



Endnu en body

Endnu en body til den næste størrelse er begået. Mønstret er som så mange gange før regenbogenbody og stoffet er købt hos kølkær stofbutik. 


mandag den 22. september 2014

Efterårsgarderoben #3

Så kom der endnu en ting til efterårsgarderoben gennem maskinerne, nemlig en jakke. Og synes bare den er blevet så fin. Den er ALT for stor til min lille mand men så er der da chancer for at den holder vinteren over med en tyk trøje inden under, men det vil tiden vise :)

Stof: isoli med tekst fra Kølkær stof, foer af quiltet jersey og rib fra stof og stil
Mønster: Ottobre