søndag den 4. januar 2015

Julegaver #2

Endnu et par af de julegaver der blev pakket ind i jul. 
Et par hængerøvsbukser til den kommende niece med matchende hue. Faktisk lavet af en aflagt cardigan fra moderen. Synes jeg var lidt hyggeligt :)


En Geranium kjole og et forklæde til veninden søde pige :) Desværre taget i rigtig dårligt lys. Tager et billed af hende når hun har den på som i kan se :)








5 kommentarer:

Lilly sagde ...

Hvor er det altså nogle FINE ting, du (som altid!) har lavet :-)))) Håber at I havde en dejlig jul og et godt nytår :-) KH Lilly

Unknown sagde ...

Tak hvor er du sød :)
Vi havde en dejlig jule og MC elskede det. Så meget nyt legetøj. Det er bare spændende.
Håber også at i kom godt over julen og at det går bedre med dig. Jeg starter på arbejde igen til februar. Det er jeg godt nok spændt på. Kan godt mærke at stressfølelserne fra graviditeten stadig sidder lidt i mig men heldigvis er overskuddet der nu så håber det går :) Bliver nu også dejligt at komme igang igen :)

Lilly sagde ...

Hvor skønt at høre :-)))) Vi havde også bare en fantastisk jul, og jeg har det meget bedre - tak fordi du spurgte. Der er dog stadig lang vej igen - og intet bliver helt som før...en kæmpe erkendelse fra min side: jeg kan simpelthen ikke længere magte fuld tid på arbejdsmarkedet...så der skal ske 'et eller andet'. Men lige nu er jeg langsomt ved at komme på fode igen og ind i en god arbejdsrytme etc. :-)

Uuuf, forstår virkelig godt, at du gruer for at skulle tilbage på arbejdet igen. Sådan en barsel FLYVER af sted...har du evt. mulighed for lidt nedsat tid; måske bare det første stykke tid? Håber i alle fald det bedste for dig. Og husk nu at passe GODT på dig selv :-) KH L

Unknown sagde ...

Hvor dejligt at høre at det går bedre. Det er en lang tur tilbage til normalen igen (hvis man kommer dertil igen som du også skriver) men hvert skridt fremad er fedt. Dejligt for dig :)
Jeg har også lige som dig indset at fuld tid ikke er for mig og er af samme grund kun på 34 timer. Starter dog op med en ugentlig feriedag så har kun ca 26 timer i ugen det første halve år så det er jeg super glad for. Så nå jeg vurdere til den tid om jeg evt skal fortsætte med ikke at have så mange timer eller om jeg skal prøve at have 34 timer igen.

Lilly sagde ...

Det lyder bare fornuftigt, Jani - held og lykke med det :-) KH L