tirsdag den 27. maj 2014

Sytid til mor

Siden MC meldte sin ankomst har jeg kun haft sammenlagt 10 min ved symaskinerne. Og har virkelig savnet det. Så her den anden dag lod jeg støvsugeren stå i skabet og vasketøjet hænge på stativet og udbyttede den de 2 gange en time MC sover lige pt i løbet af dagen til at sy. Eller det vil sige den første halve time gik med at rydde op på syværelset for overhovedet at kunne komme til maskinerne da det har været rodeværelse de sidste par måneder. Men så halvanden time ca. :)

Og hvor var det skønt med lidt sytid! Jeg mangler (desværre) ikke rigtig noget tøj til MC da jeg var ret arbejdsom i graviditeten. MEN jeg havde jo ikke syet noget sommer tøj. Yay!! Så kunne sy to par shorts til godten! 



2 kommentarer:

Lilly sagde ...

TOTALT fede shorts på det øverste billede - hvilket mønster har du brugt? De andre er også rigtig fine :-) Godt gået --- og uuuha, ja, det lyder meget bekendt det du skriver mht. syning, oprydning, manglende tid til det kreative etc.

Men GODT at du hygger med din lille guldklump! Det er jo det vigtigste :-) KH L

Unknown sagde ...

Tak Lilly.
Mønsteret er fra Ottobre 3/2012. Det er et rigtig fint mønster. Bestemt ikke sidste par shorts jeg skal lave efter det mønster :)