onsdag den 18. juni 2014

Det er jo helt vildt

..som de vokser sådan nogle små pus. Vejede og målte lige bettemanden igår. Han er lige knap 3 mdr gammel og er vokset knap 3 kg og hele 11 cm. Han har næsten fordoblet sin vægt på bare 3 mdr. Det er grove løjer synes jeg. Ikke så mærkeligt han spiser hele tiden sådan som han skal vokse hehe. 

Status herfra er at det går rigtig godt. MC er begyndt at sove igennem om natten dvs op til næsten 9 timer i streg uden mad! Dygtig mors dreng! Tilgengæld er han ikke den store fan af søvn om dagen. Så fra vi står op ved 6-7 tiden til vi går i seng ved 21-22 tiden er vi altså vågne næsten hele tiden. Også selv om vi er meget trætte så sover vi altså kun max en time ad gangen! Puh det er nogle lange dage indimellem. Håber det snart vender igen!

Men nu hvor han vokser sådan så kan jeg også vise lidt af det tøj jeg har syet til han nu han endelig kan passe det :)

Chiller med Bailey i en body syet efter regenbody mønstret og et par hængerøvsbukser fra et ottobre mønster. Begge stoffer er købt på kønigreich' s hjemmeside. En rigtig fin tysk hjemmeside med tusindvis af fede stoffer. 

Hygger på legetæppet som er total yndlingssted i en body syet efter ottobre mønster i stof fra videbæk stof og sy butik.

2 kommentarer:

Helles Home-made sagde ...

Hvor er han bare kær og lækkert tøj du har syet :-)

Unknown sagde ...

Tak Helle :)