onsdag den 23. juli 2014

Boys Month #8

Jeg får ikke lavet så mange indlæg som jeg gerne ville. MC tager ikke varmen helt vildt godt så vi har lidt at se til for tiden så når han endelig sover slapper mor af hehe. Men har da fået taget lidt billeder løbende og har da også fået syet lidt :) Det meste af tiden ved symaskinen går jo på at sy dåbsdragten som i snart får at se :)


 Bodyen er nævnt her og bukserne er syet efter Laralils babybuksemønster som du kan finde her bare uden lommer og med lidt længere ribstykker så der er god plads til at vokse.


 Bodyen den her sprællebasse har på et syet efter et mønster fra Ottobre bladet nr. 1-2012. Jeg klippede forkert i knaphulslukningen i halsen og den sidder derfor ikke helt på midten. Bortset fra det er det sådan set et meget fint (dog lidt besværligt) mønster.

Sådan her startede bassen ud i morges, men det holdt kun til kl. knap 10.00 efter det har den stået på kun ble eller helt bar og flere bade for at blive kølet ned...det er dælme ikke nemt at være baby i 31 graders varme puha...Bodyen er også omtalt her og shortsene har jeg også skrevet om tidligere her og her. Mønsteret er fra Ottobre 3-2012.

Ingen kommentarer: